De ontbrekende link naar de juiste partner

 

Wij doen al vele jaren aan linkbuilding en uw link promotie heeft ook onze interesse.

Momenteel staat de linkbuilding strategie flink onder druk.

Google heeft vanaf half 2014 de statische links flink gedegradeerd en content marketing op een hoger voetstuk gezet

Dit heeft bij ons al de nodige gevolgen gehad in onze ranking van bepaalde pagina`s waaronder ook onze linkbuilding pagina.

Met deze wetenschap zijn wij gaan brainstormen hoe wij samen met anderen, deze content honger van google kunnen stillen.

Wij willen namelijk de google status aan onze linkpartners terug geven met de manier die google graag ziet en dat is gewoon eerlijke content marketing.

Hoe gaan wij te werk.

Wij bieden u geen standaard linkje meer omdat dit simpelweg nier meer werkt . Wij bieden u een eigen partner pagina op onze site bvb  www.voorbeeld.com/partner/uwzoekwoord  met daarin uw eigen verhaal logo content en zelfs dieplinking naar pagina en producten is mogelijk. Ook de uiteindelijke gewenste pagina naam wordt in overleg door u bepaald en vastgelegd.

U kunt hier op 2 manieren aan mee doen;

Gratis :

De gratis link blijft maar dan in de vorm  zoals hierboven aangegeven. U plaatst in ruil een backlink pagina op dezelfde wijze zoals wij dit doen.  
Wij leveren u de content, logo en links aan die u dan plaatst.
Wij stellen hier voorwaaden aan voor het plaatsen van minimaal 1 jaar anders heeft het geen enkele nut.
Wij sluiten vooraf een overenkomst om zichtbaarheid en plichten vast te leggen om zo het na korte tijd onaangekondigd weghalen van link te voorkomen.

Betaald:
Ook nu wordt op dezelfde wijze een pagina aangemaakt maar wij verwachten niets in retour alleen maar een kleine financiele vergoeding.

Marktplaatsen en vergelijkingssites rekenen  9 tot 40 Euro per link in advertentie die 4 weken maar zichtbaar is  of 10% cost per sale wat wij gewoon belachelijk duur vinden.

Deze wijze van content marketing is nieuw en wordt nog nauwelijks toegepast.

Wij willen met u een zakelijk gezonde, maar vooral een langdurige relatie om de SEO voor beide parijen zo optimaal mogelijk te benutten en daarom hebben wij een paar spelregels.

Wij werken uitsluitend met zakelijke relaties  met een geldig btw nummmer.
De website/shop moet een ranking hebben van minimaal 0  dus alleen aangemeld en zichbaar in google search is al voldoende.
Wij plaatsen voor u alle door u aangeleverde content  1 op 1 op de voor u bestemde pagina. Dit geldt ook voor wijzigingen.

Wij verlangen van onze partners een eerste promotie naar onze producten indien consumenten vraag uit de eigen productlijn niet kan voorzien in levering van die producten of diensten.

Wij accepteren geen linken met gelijkende artikelen onder onze prijsstelling. Uw shop artikelen moeten een aanvulling zijn en geen margekiller.

Wij pakken dit serieus aan omdat wij geloven in de massa bereiken samen met anderen en niet alleen. Hierop kunnen wij als MKB de grote jongens op marketing verslaan zonder hoge kosten.

Wat doen wij:

  • U een eigen totaal gezicht geven op een goede ranking pagina.
  • U helpen om uw naam in google een hogere ranking te geven, en dus meer bezoekers en kopers.
  • Uw winkel als eerste promoten indien wij gewenste producten in uw segment niet kunnen leveren.
  • Mond op mond reclame
  • In de betaalde variant doen wij  facebook en twitter aanbevelingen naar uw shop.
  • Wij nemen in betaalde variant uw webshop link mee in verkoopbevorderingen onze bestelling en verzending berichten, mailings en social media.

Heeft u hier interesse in kunt u dit bericht beantwoorden en uw zakelijke gegevens achter laten.
Heeft u aanvullende vragen of wensen laat het ons horen.

Wij zijn er om te luisteren.

Aanbieding

© 2010 - 2017 coating4all | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel