MOTIP DUPLI levert een zeer compleet assortiment producten voor het automotive segment. Te denken valt aan plamuur en auto-reparatielakken voor schade herstel, diverse speciale lakken voor tuning effecten, diverse car care producten en underbody coating voor onderhoud en bescherming.

Auto Reparatielakken 
MoTip Autoreparatielakken zijn uitermate geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen en krasjes in de carrosserie. Het MoTip Reparatielaksysteem bevat alle producten die benodigd zijn voor het uitvoeren van deze kleine reparaties. Zoals primer in vier kleuren (wit, zwart, grijs en rood), ontvetter, een laksysteem gebaseerd op de originele autokleuren, een blanke lak in hoogglans kwaliteit en een bijspuitverdunning. Autoreparatielakken zijn ook beschikbaar in lakstiften van 12 ml, ideaal voor het herstellen van bijvoorbeeld schade door steenslag.

Kompact:art motip kompact autolak.jpg
Kwalitatief hoogwaardige auto reparatielak, gebaseerd op de originele autokleur codes. Voor het verfraaien en herstellen van auto onderdelen. Het Kompakt systeem bevat non-metallic kleuren, metallic kleuren en een blanke lak. Op onze website staat een liijst met automerken met de kleurcodes en de bijpassende artikel nummers Zo kunt u de juiste Kompakt kleur bestellen.
Kompakt is verkrijgbaar in een spuitbus van 400 ml en een lakstift van 12 ml.
Ondanks de enorme hoeveelheid aan bekende kleurcodes en bijpassende spuitbussen kan het voorkomen dat een kleurcode (nog) niet leverbaar is in de standaard Motip Kompact lijn.
Speciaal voor deze gevallen kennen wij het Dupli Color mengsysteem waarmee werkelijkiedere kleurcode

Sneldrogende primer;art motip primer.jpg
Voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. MoTip Primer is verkrijgbaar in 4 kleuren, grijs, rood, zwart en wit in spuitbussen van 500 ml en 150 ml en in een lakstift van 12 ml.

Bijspuitverdunning;art motip spotblender.jpg
Mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij ‘spot repair’. Door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. MoTip Bijspuitverdunning heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.

Kompakt Blanke Lak:art motip spuitbus blankelak.jpg
Kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende finish voor het verkrijgen van een hoogglanzende bescherming van alle MoTip Kompakt Auto Reparatielakken. De blanke lak heeft een goede vulkracht, een uitstekende hechting en een uitstekende vloeiing. De blanke lak is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en UV-bestendig en lichtecht. Kompakt Blanke Lak is verkrijgbaar in een spuitbus van 400 ml en een lakstift van 12 ml.

Ontvetter:art motip ontvetter.jpg
Voor het reinigen van onderdelen van behandeld en onbehandeld metaal en diverse soorten kunststof. Ontvetter heeft een hoog oplossend vermogen, is niet geleidend en niet corrosief. MoTip 600 Ontvetter verwijdert siliconen, teer en was en laat geen residu achter.

 

 

 

Aanbieding

© 2010 - 2018 coating4all | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel